Heren jockstrap ondergoed

Oorspronkelijk is de jockstrap gemaakt om de geslachtsdelen van fietsers te beschermen, de "bicycle jockey".

Men moet dus niet spreken van een jack strap maar een jock strap, of, om de tong van Molière te eren, een “jock strap”.

Het werd dus in 1874 in Boston uitgevonden door C.F. Bennett, een jonge man die besluit de arme, mishandelde organen van wielrenners te hulp te schieten. Het eerste model was strikt een atletische stofondersteuning.

Het gerucht gaat dat het tot 1927 duurde om een ​​shell te integreren, een geleerde Canadese bijdrage die alleen het welzijn van het kruis van zijn hockeyspelers wenste.

BIKE, het bedrijf van Bennett, is nog steeds functioneel en heeft tot nu toe meer dan 300 miljoen jockstraps verkocht. De modellen zijn nu verkrijgbaar in verschillende snitten en verschillende kleuren om comfort en koketterie te combineren.

Er is nu concurrentie op het gebied van genitale bescherming.

En dat, Jeremiah Raber, ultieme vechtfan en ondernemer geworden, begreep het maar al te goed. Terwijl Bennett om wielrenners gaf, gaf Raber veel om UFC-kampioenen, waaronder George St-Pierre, die hij als inspiratiebron noemt.

U zult begrijpen dat de 38-jarige Amerikaan ter bescherming van het kruis van ons SAP grote maatregelen heeft moeten nemen.

De Amerikaanse ondernemer besloot daarom op te vallen door de eerste kogelvrije jockstrap te maken, de Nutshellz.

De twee modellen, Level I voor atleten en Level II voor het leger, zijn nu beschikbaar voor $ 80 en $ 140. Om voor een grote zichtbaarheid te zorgen, zette Jeremiah Raber een video online die viraal werd, waar hij dankzij zijn product letterlijk een schot tussen de twee benen neemt. Een man die zich inzet voor de zaak.