Op zoek naar de beste jockstraps, volg deze 3 basisregels

De juiste maat jockstrap vinden

Bepaal of je de jock onder of over je boxer of slip gaat dragen. Als u de jockstraps over het ondergoed draagt, kan de tailleomvang één groter worden als u aan de vooravond van twee maten zit. Kies boxershorts of slips die strak zitten, niet losjes, als je ze over de onderkleding draagt.
Meet je taille voor een nauwkeurige maat. Gebruik een flexibel meetlint en wikkel het rond het breedste deel van je taille. Gebruik deze meting om te bepalen of uw herenjockstrap een small, medium of large is. Meet uw maten terwijl u boxers of slips draagt als u de jockstrap over onderkleding draagt.

Stem uw taillemaat af op de maattabel van de jockstrap. De meeste maattabellen voor jockstraps staan op de verpakking; een kleine taille voor mannen is echter meestal een 26-32. Een gemiddelde is 34-38. Een grote is 40-44.
Koop de cupmaat apart als de artikelen niet voorverpakt zijn. Meestal wordt de cup verkocht met de maat van de jockstrap; Als de beker echter niet is inbegrepen, koop dan de maat van de beker, afhankelijk van uw voorkeur voor klein, medium of groot.

Waar u op moet letten bij het kiezen van uw Jockstraps

Door de onderstaande stappen te volgen, kunt u een perfecte jockstrap voor uzelf kopen: De meeste sport-, sportartikelen- en atletiekwinkels hebben jockstraps. Je zult dit kledingstuk waarschijnlijk ook kunnen vinden in de atletieksectie van de meeste algemene kledingwinkels. Als u in een fysieke winkel koopt, krijgt u de kans om de stof en de maat te beoordelen. Omdat de jockstrap je geslachtsdelen omhult, zijn comfort en een goede pasvorm belangrijk. In fysieke winkels kun je ook vragen stellen aan winkelvertegenwoordigers die je waarschijnlijk in de goede richting kunnen helpen. Als u zich nerveus of zelfbewust voelt om dit kledingstuk persoonlijk te kopen, wilt u er misschien een online kopen. Veel mannen dragen echter jockstraps zowel voor atletische als voor stijldoeleinden. Je hoeft je niet te schamen om naar dit kledingstuk te informeren.

Online verkopers bieden vaak speciale aanbiedingen die de kosten van uw aankopen kunnen verminderen. Dit soort winkels hebben over het algemeen een grotere selectie om uit te kiezen, wat betekent dat je een grotere kans hebt om te vinden wat je zoekt. Een nadeel van het online kopen van een jockstrap, vooral als dit de eerste keer is dat je er een koopt, is dat je niet de kans krijgt om de snit en kwaliteit ervan te evalueren voordat je het koopt. Als je de beste deal probeert te vinden, zoek dan jockstraps op verschillende sites op en zoek op trefwoorden.

Als je van plan bent om een ​​jockstrap te dragen als onderdeel van je dagelijkse outfit, of het nu voor mode of ondersteuning is, kies er dan een die is gemaakt van een comfortabel materiaal, zoals katoen of een katoenmix. Materialen die vocht van het lichaam afvoeren en van de huid houden, zoals rayon of spandex, zorgen voor een betere ventilatie voor meer fysieke activiteiten. Wicking is een speciale term die wordt gebruikt voor activewear ontworpen met speciale stoffen. Deze trekken vocht naar de buitenste laag van de stof om je huid droog te houden.

Er is weinig regulering van de termen die worden gebruikt in de jockstrap-industrie. De stijlen van sommige merken kunnen uniek zijn of andere namen hebben dan andere merken.

De volgende kenmerken classificeren veel fashion jocks:

Kleur:

Mode-jocks hebben meestal een veel grotere verscheidenheid aan kleuren om uit te kiezen, terwijl sport-jocks over het algemeen effen, effen kleuren zijn, zoals zwart en wit.

Stijl:

De verschillende stijlen van jocks kunnen variëren van meer boxershort-achtige ontwerpen tot een schaarse, string-achtige slip

Zaktype:

De verschillen in type zakje zijn niet altijd duidelijk, en veel richten zich op een specifiek kenmerk, zoals comfort of pakketpresentatie. Sommige typen zijn origineel, knus en contour.

Het lichaam van iedereen is anders en een jockstrap is misschien niet comfortabel voor jou. Als dit voor jou het geval is, is de atletische slip een uitstekende vervanging die meer lijkt op conventioneel herenondergoed. Niet alle sportslips worden geleverd met cups. Als je een sport beoefent waarvoor een liesbeschermer nodig is, zorg er dan voor dat je een paar koopt dat wordt geleverd met een beker.
Hoewel voor bepaalde activiteiten soms een beschermende beker nodig is, kunnen bekers schuren, meer warmte dan normaal veroorzaken en soms onaangenaam omvangrijk zijn. Activiteiten zoals atletiek, basketbal, skaten, enzovoort, zijn beter geschikt voor jocks zonder cup.

 

Projectielen, zoals ballen, pucks, enzovoort, kunnen veel snelheid opnemen. Deze projectielen kunnen dodelijk worden voor de meer delicate delen van je lichaam, vooral je geslachtsdelen. Draag een jockstrap met een cup om te sporten.
Bekers zijn gemaakt van hard plastic of metaal en hebben kleine gaatjes in het bekermateriaal voor ventilatie. Voor activiteiten met weinig contact waarbij je toch wat bescherming wilt, kun je een softcup of flexcup gebruiken, die comfortabeler is.

Afhankelijk van de jockstrap die je koopt, heb je waarschijnlijk twee soorten cup om uit te kiezen:

1. De traditionele beschermende beker is een omgekeerde peervormige, holle, plastic hoes. Deze stijl is ideaal voor de meeste genitale maten en vormen.
De bananenbeker heeft een langere op-en-neervorm dan de traditionele beker. Deze stijl is het meest geschikt voor grotere genitaliën, vooral genitaliën die langer zijn dan gemiddeld.

2. Hoe meer lagen ondergoed je draagt, hoe meer ondersteuning je krijgt. Juist voor dit doel zullen sporters vaak meer dan één paar onderkleding dragen. Voor extra ondersteuning kunt u bijvoorbeeld:
Draag een compressieshort onder je jockstrap en eventueel ook een cup.
Draag een paar knusse, maar nog steeds comfortabele slips, of atletische onderbroeken onder je jockstrap.
Ken uw maatbereik Een andere factor om op te merken is het maatbereik dat u heeft. De vermelde jockstrapmaten hebben alleen betrekking op de taillebandmaat. De cupmaat is een andere factor om te overwegen.
Als u een aparte maat op de verpakking vindt, maakt u misschien meer kans. Helaas vermelden niet veel merken de cupmaat.
Om dit aan te pakken, moet u rekening houden met uw jockstrap-maatbereik. Als de jockstrap met een maattabel is geleverd, noteer dan uw tailleomtrek en kijk naar de cupmaat waarmee deze overeenkomt.

Let op ademend vermogen

Het kruisgebied is een van de delen van uw lichaam die gevoelig zijn voor veel zweten, vooral wanneer u veel lichaamsbeweging doet. Dit is meer uitgesproken voor atleten.
Zorg ervoor dat je het soort materiaal bestudeert waarin je je prettig voelt. Als je een jockstrap kiest, overweeg dan om die van ademend materiaal te nemen. Koop bijvoorbeeld jockstraps gemaakt van nylon, katoen of mesh.

Maak er een comfortabele pasvorm van

Ga terug naar maten en kies de jockstrap die tijdens het dragen een comfortabele pasvorm biedt. Het kan anders aanvoelen in vergelijking met het dragen van boxers en slips, die zowel de voor- als achterkant bedekken. De jockstrap bedekt het belangrijkste gedeelte.
Daarom moet je ervoor zorgen dat de maat niet te strak of te los zit. Je wilt geen jock-uitslag hebben terwijl je dit voor l draagt
Je taillemaat is niet je jeansmaat. Ga er niet, en ik herhaal, niet vanuit dat je werkelijke tailleomvang de maat is van het laatste paar Levi Jeans dat je hebt gekocht. Sommige jeans zitten laag op je heupen en andere hoog op je taille, en veel kledingontwerpers gebruiken nu ijdelheidsmaatvoering - in wezen liegen ze over de werkelijke tailleomvang om je een goed gevoel te geven. Meet uw tailleomvang om zeker te zijn.

Om uw werkelijke tailleomvang te bepalen:

Ga naar de winkel en koop een meetlint van zachte stof en meet rond je werkelijke taille. Je kunt ook een touwtje gebrjuiken: houd het ene uiteinde vast, wikkel het touw om je middel totdat het bij het begin weer samenkomt en markeer het of knip het af. Leg het touwtje langs een liniaal om de maat jockstrap te bepalen die je nodig hebt.

Specifieke maattips voor sportjockstraps:

Jockstraps voor sport bieden ondersteuning en bescherming, ze zijn ontworpen om je geslachtsdelen op hun plaats te houden tijdens het hardlopen of joggen en in het geval van een hardcup-supporter beschermen ze je geslachtsdelen tegen schokken. Om deze ondersteuning en bescherming te bieden, is de maatvoering van het grootste belang. De tailleband moet strak zitten, de beenbanden moeten strak zitten, wat op zijn beurt het zakje naar beneden trekt om te voorkomen dat je penis en testikels gaan bewegen. We raden aan om met de door de fabrikant aanbevolen maatvoering te gaan. Zit je tussen twee maten in, dan kun je voor het sporten beter een maat kleiner nemen. Als je van plan bent je sportjock als normaal ondergoed te dragen, overweeg dan om een maat groter te nemen. Elastieken zijn vergevingsgezind.

Specifieke maatvoering voor modieuze jockstraps:

Hoewel jockstraps ooit uitsluitend voor sport waren, zijn ze nu een zeer populaire en sexy vorm van normaal ondergoed voor elke dag. De maatvoering van fashion jocks is niet anders dan de maatvoering van normaal ondergoed. Over het algemeen kun je veilig de maat van je fashion jock kiezen op basis van de door de ontwerper van de jockstrap aanbevolen maatvoering, maar er kunnen een paar uitzonderingen zijn.

Persoonlijke smaak:

Sommige jongens geven de voorkeur aan een lossere pasvorm en vinden een losse jockstrap comfortabeler, terwijl anderen de voorkeur geven aan het uiterlijk van een nauwsluitende jock. Donder dijen. Als u gespierd bent en grotere bovenbenen en dijen heeft dan gemiddeld (zoals ons model Trent), kunt u overwegen een maat groter te nemen omdat de beenriemen strakker zijn, waardoor het zakje platter wordt.

Wees uiteindelijk niet bang om je eerste jockstrap te kopen. Gewapend met de bovenstaande informatie en de aanbevolen maatvoering van elk jockstrap-merk, zijn we er vrij zeker van dat je van je eerste jock zult houden en terug zult komen voor meer. Experimenteer met de individuele merken en stijlen die we aanbieden en vind de jockstrap die er goed uitziet en je een goed gevoel geeft, want daar draait het allemaal om.