Veelgestelde vragenVerzendkosten

Alle bestellingen worden bezorgd op een door de klant op te geven adres. Je betaald bij ons een vast tarief (= € 3.95) voor verzendkosten in Nederland. Voor verzending buiten Nederland en in Europa betaal je een vast tarief (= € 10.00). Voor verzendingen buiten Europa betaal je voor de verzendkosten € 24,30. Dit tarief geld ook als je meerdere artikelen besteld. Bestellingen met een orderwaarde van euro 30.00 of hoger worden gratis In Nederland bezorgd. Voor bestelling naar de Europese landen geldt dit bij een orderwaarde van 60 euro of hoger. Voor de overige landen is het gratis verzenden van toepassing bij een orderwaarde van 100 euro of hoger.

Bij het afrekenen kun je aangeven wanneer je de bestelling wilt ontvangen. Het is ook mogelijk om je bestelling via een een PostNL afhaalkantoor (PakjesGemak) af te halen.


Betaling met IDeal

IDeal is de meest bekende betaaloptie in Nederland. Met iDeal kan je via alle bekende banken online betalingen plaatsen.Heb je toegang tot internetbankieren bij ING, SNS Bank, Friesland Bank, ABN AMRO Bank, SNS Regio Bank, Fortis Bank, Rabobank, ASN Bank of de Triodos Bank? Dan kan je zonder speciale software gebruikmaken van iDeal, de makkelijkste en veilige manier van betalen op internet.

De voordelen van iDeal:

 • Snel, simpel en veilig online betalen via je eigen bank.
 • Je order wordt direct verwerkt en meteen verzonden.
 • IDeal is bij 4YouWear geheel gratis.
 • IDeal is alleen beschikbaar in Nederland.

Betaling met PayPal

PayPal is een van de grootste beveiligde online betaalservices ter wereld en wordt onder andere veel gebruikt door Ebay en Marktplaats.nl. Het voordeel van betalen via PayPal is dat wanneer je de bestelling niet hebt ontvangen, je het aanschafbedrag automatisch kunt laten terugstorten op je rekening. PayPal wordt het meest gebruikt voor creditcardoverschrijvingen. Er kan ook betaald worden vanaf je eigen ''prive'' online PayPal rekening.

De voordelen van PayPal/Creditcard:

 • Betaling via een SSL-Beveiligde server, die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurd
 • Na verificatie wordt je bestelling direct verwerkt en verzonden.
 • Je creditcard gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.
 • PayPal is bij 4YouWear geheel gratis.

Betaling met Creditcard

Ook kun je bij 4YouWear snel en eenvoudig betalen met je creditcard. Woon je niet in Nederland, maar wil je graag een bestelling bij ons afrekenen? Ook dan bieden wij jou voldoende betaalmogelijkheden en kun je kiezen voor de betaalwijze die voor jou de meest handige is. De voordelen van creditcard betalingen:

 • Betaling via een SSL-Beveiligde server, die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurd
 • Na verificatie wordt je bestelling direct verwerkt en verzonden.
 • Je creditcard gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.
 • Betaling met Credicardl is bij 4YouWear geheel gratis.

Achteraf betalen

Je wilt liever achteraf betalen, dus nadat je de bestelling hebt ontvangen. Deze mogelijkheid kunnen wij via onze partner Billink aanbieden. Bij het afrekenen zal Billink een aantal controles uitvoeren en bij een positief resultaat je bestelling akkorderen. De verder afhandeling van de betaling wordt nu door Billink gedaan. Je ontvangt van Billink de faktuur met betalingsgegevens.

De voordelen van Achteraf Betalen:

 • Je hoeft pas te betalen nadat je de bestelling hebt ontvangen.
 • Je gegevens wordt via een SSL-Beveiligde verbinding aan Billink aangeboden
 • Na verificatie wordt je bestelling direct verwerkt en verzonden.
 • Achteraf Betalen is bij 4YouWear geheel gratis.

Contactgegevens

U kunt contact opnemen met 4YouWear via telefoon, brief of e-mail. Onze voorkeur gaat echter uit naar communicatie via e-mail, aangezien wij dan uw eerdere communicatie kunnen raadplegen om u beter te woord te kunnen staan. U kunt uw vraag stellen in een email welke gezonden kan worden naar info@4youwear.nl of u kunt gebruik maken van het contact formulier.

Per telefoon   +31 (0)6 533 10 639
     
Per post   4YouWear
Forel 336
3824 LH  Amersfoort
     
Overig   KvK nr: 54130832
BTW nr: NL125912171B01

 

Klachten

Klachten over uw bestelling of onze webshop? Deze kunt u aan ons melden via info@4youwear.nlof per telefoon via +31 (0)6.53310639. Wanneer u per e-mail een klacht verstuurd ontvangt u van ons hiervan een bevestiging. Uw klacht wordt binnen 7 dagen behandeld. 4YouWear is daarnaast aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk. Indien u het niet eens bent (geschil) met de afhandeling van uw klacht dan kan er bemiddeld worden door Stichting Webshop Keurmerk. Klachten over onze diensten kunt u bij hen melden via het  formulier op de volgende pagina: http://www.keurmerk.info/home/klacht. Indien de klacht niet naar tevredenheid is opgelost kunt u zich ook wenden tot de Geschillencommissie Webshop www.sgc.nl.