Veelgestelde vragen

Bezig met laden...Verzendingen en verzendkosten

Alle bestellingen worden gratis bezorgd op een door de klant op te geven adres in Nederland of kunnen worden opgehaald op een door de klant gekozen PostNL afhaalpunt.
Wij verzenden onze produkten zo mogeljk via een brievenbuspakje, met track&trace code, zodat je jouw bestelling precies kunt volgen en weet wanneer je bestelling bezorgt zal worden. Indien een brievenbuspakje niet mogelijk is dan wordt uw bestelling via pakketpost , ook met track&trace code, verzonden.

Bestellingen in Nederland worden gratis verzonden.Voor verzending naar een EU-land betaal wel je een vast tarief. Het tarief is afhankelijk van het land van bestemming en wordt getoond bij het afrekenen. Hieronder treft u een lijst aan van de meest populaire landen en het geldende verzend tarief:

Land Tarief
NederlandGratis
Belgie€ 9.70
Duitsland€ 9.70
Engeland€12.20
Luxemburg€9.70
Frankrijk€ 9.70
Spanje (excl. Canarische eilanden)€ 9.70

Voor verzendingen buiten Europa betaal je voor de verzendkosten € 29,40 (dit is ook afhankelijk van het land van bestemming). Tijdens het afrekenen wordt het definitieve bedrag getoond.

Bij het afrekenen kun je aangeven wanneer en hoe je de bestelling wilt ontvangen.Dit geldt echter alleen voor verzendingen in Nederland en België.
Voor de andere landen geld dat uw bestelling binnen 24 uur wordt verzonden. Voor de duur van de verzending verwijzen wij u naar de PostNL site alwaar u kunt lezen hoe lang de bezorgtijd naar het land van bestemming zal zijn.

 

Gratis Verzending

Bestellingen in Nederland worden gratis bezorgd. Voor bestelling naar de Europese landen geldt dit bij een orderwaarde van € 80.00 of hoger. Voor de overige landen is het gratis verzenden van toepassing bij een orderwaarde van € 150.00 of hoger.

 

Betaling met IDeal

IDeal is de meest bekende betaaloptie in Nederland. Met iDeal kan je via alle bekende banken online betalingen plaatsen.Heb je toegang tot internetbankieren bij ING, SNS Bank, Friesland Bank, ABN AMRO Bank, SNS Regio Bank, Fortis Bank, Rabobank, ASN Bank of de Triodos Bank? Dan kan je zonder speciale software gebruikmaken van iDeal, de makkelijkste en veilige manier van betalen op internet.

De voordelen van iDeal:

 • Snel, simpel en veilig online betalen via je eigen bank.
 • Je order wordt direct verwerkt en meteen verzonden.
 • IDeal is bij 4youwear geheel gratis.
 • IDeal is alleen beschikbaar in Nederland.

 

Betaling met PayPal

PayPal is een van de grootste beveiligde online betaalservices ter wereld en wordt onder andere veel gebruikt door Ebay en Marktplaats.nl. Het voordeel van betalen via PayPal is dat wanneer je de bestelling niet hebt ontvangen, je het aanschafbedrag automatisch kunt laten terugstorten op je rekening. PayPal wordt het meest gebruikt voor creditcardoverschrijvingen. Er kan ook betaald worden vanaf je eigen ''prive'' online PayPal rekening.

De voordelen van PayPal/Creditcard:

 • Betaling via een SSL-Beveiligde server, die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurd
 • Na verificatie wordt je bestelling direct verwerkt en verzonden.
 • Je creditcard gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.
 • PayPal is bij 4YouWear geheel gratis.

 

Betaling met Creditcard

Ook kun je bij 4YouWear snel en eenvoudig betalen met je creditcard. Woon je niet in Nederland, maar wil je graag een bestelling bij ons afrekenen? Ook dan bieden wij jou voldoende betaalmogelijkheden en kun je kiezen voor de betaalwijze die voor jou de meest handige is. De voordelen van creditcard betalingen:

 • Betaling via een SSL-Beveiligde server, die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurd
 • Na verificatie wordt je bestelling direct verwerkt en verzonden.
 • Je creditcard gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.
 • Betaling met Credicardl is bij 4YouWear geheel gratis.

 

Afterpay - Achteraf betalen


Riverty voert voor 4YouWear  het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Riverty. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Riverty houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Riverty. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Riverty.Riverty - Achteraf betalen is beschikbaar in Nederland en Belgie.

De voordelen van Riverty - Achteraf Betalen:

 • Je hoeft pas te betalen nadat je de bestelling hebt ontvangen.
 • Je gegevens wordt via een SSL-Beveiligde verbinding aan Afterpay aangeboden
 • Na verificatie wordt je bestelling direct verwerkt en verzonden.
 • Riverty - Achteraf Betalen is bij 4YouWear geheel gratis.

 

Contactgegevens

U kunt contact opnemen met 4YouWear via telefoon, brief of e-mail. Onze voorkeur gaat echter uit naar communicatie via e-mail, aangezien wij dan uw eerdere communicatie kunnen raadplegen om u beter te woord te kunnen staan. U kunt uw vraag stellen in een email welke gezonden kan worden naar info@4youwear.nl of u kunt gebruik maken van het contact formulier.

Per telefoon   +31 (0)6 533 10 639
     
Per post   4YouWear
Forel 336
3824 LH Amersfoort
     
Overig   KvK nr: 54130832
BTW nr: NL001562596B60
Wat is dit? Vink "Onthoud mij" om uw winkelwagen op deze computer te raadplegen, ook als u niet ingelogd bent.