Homo String

Homo string kopen

Strings zijn onderkleding bij uitstek voor gay mannen. Sommige mannen houden van strings om dezelfde redenen dat sommige vrouwen ze graag dragen. In het kort komt het er op neer dat: 

  • ze zich er sexy in voelen.
  • ze houden van het gevoel van het materiaal tegen hun huid
  • ze vinden dat ze er met gay string beter uitzien in hun kleding.

Wat betreft merken heeft de man genoeg te kiezen. Neem bijvoorbeeld Andrew ChristianClever of Toot. Deze merken zijn erg geliefd onder de mannen die van strings houden.

Laten we nu uitgebreider ingaan op de redenen waarom mannen graag strings dragen: 

  • Vanwege zijn aantrekkingskracht: tanga's zijn het meest onthullende herenondergoed en zijn waarschijnlijk de meest sexy van allemaal. De manier waarop ze je huid verwennen is niet te vergelijken en spreekt erg aan.
  • Voor het comfort: dit moet je eerder hebben gehoord van mannen die regelmatig strings dragen, omdat dit het meest comfortabele kledingstuk is dat de mens kent. Terecht wordt gezegd dat vanwege de kleine structuur en de blootgestelde achterzijde het de meest comfortabele herenkledingstijl is. Veel is ook afhankelijk van de stof die wordt gebruikt bij het maken van de sexy kleding. Een gay string verbetert het profiel met behulp van verschillende buidelopties. 
  • Voor de sexappeal: strings zijn ontworpen om iemands sexappeal te verhogen. Het ondergoed zelf is erg sexy en tilt de sexappeal van de man naar een heel nieuw niveau. 
  • Voor ventilatie: de constructie van dit minimale kledingstuk laat veel lucht door en zorgt ervoor dat voldoende ventilatie plaatsvindt. Vandaar dat een gay string als perfect worden beschouwd om in de zomermaanden te dragen. 
  • Voor motivatie: als een van de meest gewenste kledingstukken zijn strings voor veel jongens een bron van motivatie geworden. Hoe? Als je in een paar strings wil passen en er goed uit wil zien, moet je een lichaamsbouw hebben die bij je past. Blijf fit om een stringdrager te zijn. 
  • Voor het vertrouwen: wanneer alles op een plek is en daar wordt ondersteund, heb je een gevoel van vertrouwen terwijl je dagelijkse activiteiten uitvoert. 
  • Bespaart wasgoed: strings hebben net een klein stukje stof aan de voorkant en slechts een koord aan de achterkant, wat een stuk minder is in vergelijking met andere stijlen, zoals slips of boxershorts. Vandaar dat voor het reinigen van een string minder reinigingsmiddel, water en zelfs energie nodig is dan voor alle andere kledingstukken.