Bezig met laden...

String voor mannen kopen

De string is één van de meest onthullende stijlen van herenondergoed en wint over de hele wereld snel aan populariteit. Deze sexy onderkleding is populair vanwege zijn kleine constructie, ademend vermogen en comfort. De string voor mannen is op dezelfde manier ontworpen als de meer gebruikelijke en populaire vrouwelijke string. Het heeft een strook doek die achterom loopt en een buidel aan de voorkant voor de genitaliën. Enkele veelgenoemde favoriete merken zijn Andrew ChristianCandyman, en Clever.

Strings voor mannen zijn ontworpen om de geslachtsdelen dicht bij het lichaam te houden, waardoor zwaaien en slingeren wordt voorkomen. Dit type herenondergoed is ontworpen om nauwsluitend te passen, maar mag de inhoud natuurlijk niet knijpen. Vanwege hun enigszins exotische karakter hebben strings vaak een helder ontwerp en zijn ze ontworpen om gezien te worden. Ze hebben ook de neiging om iets hoger op de heupen te zitten dan boxershorts of de meer traditionele slips. 

Wil je weten welke string mannen het meest dragen? Besef dan eerst dat strings er zijn in een groot aantal soorten. Sommige hebben een vrij dik stukje stof aan de achterkant en anderen vertrouwen eenvoudigweg op een dun touwtje om ze op hun plaats te houden. Sommige modellen zijn in feite bedoeld als badkleding in plaats van ondergoed en zijn gevoerd voor extra bescherming en ondersteuning. Omdat een goed passende string het onnodig slingeren van je kostbare mannelijkheid voorkomt en het genitale gebied beschermt, kunnen ze heel efficiënt zijn als je dagelijks actief bent. Bovendien accentueert het ontwerp van een string van nature de ronding van de billen en dat geeft de achterkant dat gespierde uiterlijk waar veel mannen en vrouwen zo dol op zijn. 

Wat is dit? Vink "Onthoud mij" om uw winkelwagen op deze computer te raadplegen, ook als u niet ingelogd bent.