Man String

Bezig met laden...

Een mannen string is haast een alledaags beeld geworden. Wat is de reden dat mannen in ijltempo overstag gaan voor de string? We noemen er een paar, die op het eerste gezicht niet te geloven zijn.  De eerste: Roeien in een roeiboot is absoluut een van de meer praktische redenen om een string te dragen. Het blijkt dat het beter is om je bilwangen bloot te stellen tijdens te roeien. Er zijn genoeg voorbeelden van mannen die de achterkant van hun Speedos in hun kont steken om hun billen bloot te leggen. Ongelooflijk misschien, maar wel waar! Laat al dat gehannes maar achterwege en koop gewoon een goede string

De tweede: Sylvester Stallone is ook een man in string en dat valt gewoon niet over het hoofd te zien. Hij droeg in zijn film "Rambo: First Blood Part II" uit 1985 de G-String / String en dat is te zien als hij wordt getrokken uit een vijver vol met bloedzuigers. Maar zelfs als je geen high budget-film maakt voor de filmindustrie, zou je een g-String kunnen gebruiken voor een vergelijkbaar doel. 

De derde: empathie voor vrouwen. Veel jongens die liever sterven dan betrapt te worden in een string zijn dezelfde jongens die strings voor vrouwen opwindend vinden. Om eerlijk te zijn zou een ieder die een string zou willen dragen, mannen of vrouwen, fit moeten zijn. Net zoals we vinden dan een vrouw in string er opwindend uit moet zijn, zo zou een man in string er even sexy uit moeten zien. 

Bekende merken waaruit je kan kiezen zijn bijvoorbeeld Andrew ChristianJor, en Clever.

Wat is dit? Vink "Onthoud mij" om uw winkelwagen op deze computer te raadplegen, ook als u niet ingelogd bent.