Bestelling retourneren of ruilen

 

Wettelijk heb je door de Wet Kopen op Afstand recht op een retourbeleid van 14 dagen. Dat wil zeggen dat je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling kenbaar moet maken dat je de bestelling retour wilt zenden.

Indien je een bestelling wilt retourneren dan dien je dat aan ons kenbaar te maken door het zenden van een email naar info@4youwear.nl of het herroepingsformulier in te vullen en aan ons te verzenden. Vermeld duidelijk om welk bestelnummer het gaat en wat je van deze bestelling wilt retourneren. Ook zouden wij graag van je willen vernemen waarom je de bestelling wilt retourneren. Dit is echter niet verpicht. Je ontvangt van ons een bevestigings email dat het retournerings verzoek door ons is ontvangen. Vanaf het moment dat u de bevestigings email van ons heb ontvangen dient u de retournering binnen 14 dagen aan ons te verzenden.

Als je de volledige bestelling wilt retourneren dan vergoeden wij de betaling, inclusief eventuele leveringskosten welke wij je in rekening  hebben gebracht, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop je de herroeping aan ons hebt gemeldt (= moment van ontbinding). Geef in het retourneringsverzoek aan hoe je de betaling terug wilt ontvangen. De terugbetaling is kosteloos.

Als je  een gedeelte van een bestelling wilt retourneren dan vergoeden wij de betaling, exclusief de eventuele leveringskosten welke wij je in rekening voor de gehele bestelling hebben gebracht, voor het geretourneerd produkt onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop je de herroeping aan ons heeft gemeldt( moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor u. 

We gaan er hier wel vanuit dat we de retourzending dan binnen deze 14 dagen retour hebben ontvangen. Ontvangen wij de retourzending niet binnen deze 14 dagen dan betalen we je het bedrag terug zodra we retourzending hebben ontvangen.

Als je voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering hebt gekozen, dan vergoeden wij niet de bijkomende kosten welke deze duurdere methode met zich mee heeft gebracht.

Nadat je het retourneringsverzoek aan ons kenbaar hebt gemaakt kun je de retournering aan ons verzenden.De kosten van de terugzending zijn voor rekening van de klant.

Ons retouradres is:
4YouWear
Forel 336
3824 LH Amersfoort

 

Wilt je echter een produkt ruilen omdat je de verkeerde maat hebt besteld dan geld het bovenstaande ook waarbij wij je echter niet terugbetalen maar je van een nieuw produkt, met de juiste maat, voorzien. Je hoeft de kosten voor het verzenden van dit nieuwe produkt niet te betalen, deze nemen wij voor onze rekening. De kosten van de terugzending zijn echter voor rekening van de klant.