Gay Onderbroek

Bezig met laden...

Gay onderbroek kopen

Sommige delen van je lichaam kunnen – onbedoeld – in de weg zitten. Gezien het feit dat de mannelijke uitrusting opmerkelijk genoeg is ontworpen om tussen twee van onze meest actieve ledematen (de benen) te zijn én het feit dat sommige mannen meer doorzakken dan anderen, kan het de nodige inspanning kosten om alles in een rechtopstaande en vergrendelde positie te houden. Dat geldt zeker voor alle mannen, óók voor gay mannen. 

Van de vele dingen waar gay mannen eerlijk mee voor de dag komen, is de onderbroek misschien wel een van de belangrijkste. En dan hebben we het niet alleen over strings, maar ook over ondergoedsoorten zoals backless slipsboxershortsbriefs en jockstraps. Je draagt het elke dag, het ondersteunt een aantal van je beste eigenschappen en dankzij ontwerpers zoals Andrew Christian hoef je je geen zorgen meer te maken dat boksers of slips je enige stijlopties zijn. Andrew Christian is brutaal en schaamteloos in zijn ondergoedcollectie. Dit buitengewoon populair merk voor ondergoed heeft stoere stijlen en gewaagde pasvormen. 

Iconisch voor Andrew Christian is het anatomisch correcte voorvak waarmee het pakket van de drager comfortabel kan rusten in de extra ruimte. Ze bieden een breed scala aan stijlen voor ondergoed, variërend van slips tot trunks en jockstraps tot teenslippers. Ondergoed met de woorden 'Trophy Boy' op de tailleband wordt gedragen door zelfverzekerde - en wellicht ook goedbedeelde - mannen. Andere populaire merken zijn Discover, Ergowear, Jor en Modus Vivendi.

Wat is dit? Vink "Onthoud mij" om uw winkelwagen op deze computer te raadplegen, ook als u niet ingelogd bent.