Jor Woodland Printed String

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Produkt ID:
JORSTR44465
Vanaf € 25,95

De Jor Woodland Printed String is een must-have voor de moderne man. Deze heren string is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een comfortabele pasvorm en de hele dag door ondersteuning bieden. De opvallende print zorgt ervoor dat je er stijlvol uitziet, zelfs in je meest intieme momenten. Dankzij de verschillende maten waarin deze string verkrijgbaar is, kun je de perfecte pasvorm vinden die bij je past. De Jor Woodland Printed String is een geweldige toevoeging aan je ondergoedcollectie en is geschikt voor elke gelegenheid. Bestel nu en geef jezelf een stijlvolle upgrade.

Stof samenstelling: 96% polyester en 4% spandex.

Vaak samen gekocht
Total price

Details

Jor Size Chart

Jor Size Chart

Retour zendingen

Als iets niet past, of het bevalt toch niet, dan mag je altijd ruilen of je betaalde geld terugvragen. Dit kan eenvoudig door het pakket terug te sturen naar ons retouradres. Er gelden wel een paar voorwaarden:
  • Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
  • De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jouw aangewezen derde , die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
  • Geef op de bon of het herroepingsformulier aan of je wilt ruilen voor een andere maat of andere kleur. Je kunt hierop ook aangeven dat je je geld retour wilt.
  • Indien je geld retour krijgt gebeurt dit meteen nadat wij jouw pakket retour hebben ontvangen.
  • De verzendkosten om de bestelling retour te sturen zijn voor rekening van de klant.
  • Bewaar het verzendbewijs van het postkantoor altijd goed.

Klanten kochten ook

Questions 0