TOF Champion Jockstrap in Pink

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Produkt ID:
TOFJOC44632
Vanaf € 25,95

Met de TOF Champion Jockstrap in pink kun je jouw sportprestaties naar een hoger niveau tillen. Deze jockstrap is een favoriet onder atleten vanwege zijn comfortabele en ondersteunende pasvorm. Of je nu fanatiek aan het sporten bent of gewoon op zoek bent naar een stijlvolle ondergoedkeuze, deze jockstrap is perfect voor elke gelegenheid. Komt in diverse mate , dus het past goed bij iedere man (zowel groot als klein) . Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt deze jockstrap een uitstekende ventilatie en vochtafvoer, waardoor je je fris en droog voelt tijdens het sporten. Kies voor comfort en stijl met de TOF Champion Jockstrap!

Stof samenstelling: 90% katoen en 10% spandex (=elastane)

Vaak samen gekocht
Total price

Details

TOF Paris Sizes

TOF

Retour zendingen

Als iets niet past, of het bevalt toch niet, dan mag je altijd ruilen of je betaalde geld terugvragen. Dit kan eenvoudig door het pakket terug te sturen naar ons retouradres. Er gelden wel een paar voorwaarden:
  • Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
  • De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jouw aangewezen derde , die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
  • Geef op de bon of het herroepingsformulier aan of je wilt ruilen voor een andere maat of andere kleur. Je kunt hierop ook aangeven dat je je geld retour wilt.
  • Indien je geld retour krijgt gebeurt dit meteen nadat wij jouw pakket retour hebben ontvangen.
  • De verzendkosten om de bestelling retour te sturen zijn voor rekening van de klant.
  • Bewaar het verzendbewijs van het postkantoor altijd goed.

Questions 0