TOF Champion Stringless String in Navy

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Produkt ID:
TOFSTR44612
Vanaf € 22,95

Geniet van ultiem comfort met de TOF Paris Champion Stringless String in Navy. Deze herenstring heeft geen touwtje aan de achterkant, wat zorgt voor een vrij gevoel en extra bewegingsvrijheid. Het navyblauw ontwerp is stijlvol en tijdloos, perfect voor elke gelegenheid. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt deze string een uitstekende pasvorm en voelt zacht aan op de huid. TOF Paris staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. Met deze Champion Stringless String voel je je zelfverzekerd en comfortabel in je eigen huid.

Stof samenstelling: 90% katoen en 10% elastane (=spandex).

Vaak samen gekocht
Total price

Details

TOF Paris Sizes

TOF

Retour zendingen

Als iets niet past, of het bevalt toch niet, dan mag je altijd ruilen of je betaalde geld terugvragen. Dit kan eenvoudig door het pakket terug te sturen naar ons retouradres. Er gelden wel een paar voorwaarden:
  • Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
  • De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jouw aangewezen derde , die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
  • Geef op de bon of het herroepingsformulier aan of je wilt ruilen voor een andere maat of andere kleur. Je kunt hierop ook aangeven dat je je geld retour wilt.
  • Indien je geld retour krijgt gebeurt dit meteen nadat wij jouw pakket retour hebben ontvangen.
  • De verzendkosten om de bestelling retour te sturen zijn voor rekening van de klant.
  • Bewaar het verzendbewijs van het postkantoor altijd goed.

Klanten kochten ook

Questions 0