TOF Paris Star Jock Brief in Zilver

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Produkt ID:
TOFJOC44381
Vanaf € 39,95

De TOF Paris Star Jock Brief in Zilver laat je stralen! Deze modieuze jock brief is perfect voor degenen die willen opvallen in de club.

Met zijn unieke zilveren kleur en stijlvolle ontwerp, zul je zeker de aandacht trekken. De jock brief is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt op de huid en je comfortabel houdt, zelfs tijdens het dansen.

De TOF Paris Star Jock Brief is verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder Small, Medium, Large en XLarge. Hierdoor kun je de perfecte pasvorm vinden voor jouw lichaam.

Voeg wat glamour toe aan je ondergoedcollectie met de TOF Star Jock Brief.Bestel nu en laat jezelf stralen op de dansvloer.

Stof samenstelling: 82% polyamide, 12% PE en 6% elastan (=spandex) / 96% katoen 4% elastan (=spandex)

Vaak samen gekocht
Total price

Details

TOF Paris Sizes

TOF

Retour zendingen

Als iets niet past, of het bevalt toch niet, dan mag je altijd ruilen of je betaalde geld terugvragen. Dit kan eenvoudig door het pakket terug te sturen naar ons retouradres. Er gelden wel een paar voorwaarden:
  • Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
  • De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jouw aangewezen derde , die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
  • Geef op de bon of het herroepingsformulier aan of je wilt ruilen voor een andere maat of andere kleur. Je kunt hierop ook aangeven dat je je geld retour wilt.
  • Indien je geld retour krijgt gebeurt dit meteen nadat wij jouw pakket retour hebben ontvangen.
  • De verzendkosten om de bestelling retour te sturen zijn voor rekening van de klant.
  • Bewaar het verzendbewijs van het postkantoor altijd goed.

Klanten kochten ook

Questions 0