Jor Riders String in Royal Blauw

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Produkt ID:
JORSTR44457
Vanaf € 24,95

Met de Jor Riders String in Royal Blauw voel je je als een ware koning! Deze herenstring is perfect voor degenen die comfort en stijl willen combineren. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt deze string een aangename pasvorm en ondersteuning zonder knijpen of schuren. De stijlvolle blauwe kleur geeft een vleugje koninklijke elegantie aan je ondergoedcollectie. De Jor Riders String is geschikt voor dagelijks gebruik of voor speciale gelegenheden waar je een beetje extra zelfvertrouwen wilt uitstralen. Maak je klaar om te genieten van ultiem comfort en een moeiteloze stijl met deze prachtige Jor Riders String in Royal Blauw!

Stof samenstelling: 94% katoen en 6% spandex.

Vaak samen gekocht
Total price

Details

Jor Size Chart

Jor Size Chart

Retour zendingen

Als iets niet past, of het bevalt toch niet, dan mag je altijd ruilen of je betaalde geld terugvragen. Dit kan eenvoudig door het pakket terug te sturen naar ons retouradres. Er gelden wel een paar voorwaarden:
  • Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
  • De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jouw aangewezen derde , die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
  • Geef op de bon of het herroepingsformulier aan of je wilt ruilen voor een andere maat of andere kleur. Je kunt hierop ook aangeven dat je je geld retour wilt.
  • Indien je geld retour krijgt gebeurt dit meteen nadat wij jouw pakket retour hebben ontvangen.
  • De verzendkosten om de bestelling retour te sturen zijn voor rekening van de klant.
  • Bewaar het verzendbewijs van het postkantoor altijd goed.

Questions 0