Modus Vivendi Pride Tank-Top in Rood/Blauw

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Produkt ID:
MOVTAN41512
Vanaf € 13,95 Regular Price € 32,30

Met de Modus Vivendi Pride Tank-Top Rood/Blauw kun je jezelf vol trots laten zien. Deze tanktop is een must-have voor degenen die willen uitdragen waar ze voor staan.

Deze tanktop is gemaakt van hoogwaardig materiaal en biedt ultiem comfort. Het heeft een opvallend ontwerp met een combinatie van rood en blauw, waardoor je er stijlvol uitziet terwijl je jezelf laat zien. De tanktop is verkrijgbaar in verschillende maten, zoals Small, Medium en XLarge, zodat je de perfecte pasvorm kunt vinden.

Of je nu naar een pride-evenement gaat of gewoon je steun wilt betuigen aan de LGBTQ+ gemeenschap, de Modus Vivendi Pride Tank-Top Rood/Blauw is de ideale keuze. Laat zien wie je bent met deze trendy tanktop van Modus Vivendi.

Stof samenstelling: 95% katoen en 5% elastaan.

Vaak samen gekocht
Total price

Details

MV Size Charts

Modus Vivendi Size Chart

Retour zendingen

Als iets niet past, of het bevalt toch niet, dan mag je altijd ruilen of je betaalde geld terugvragen. Dit kan eenvoudig door het pakket terug te sturen naar ons retouradres. Er gelden wel een paar voorwaarden:
  • Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
  • De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jouw aangewezen derde , die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
  • Geef op de bon of het herroepingsformulier aan of je wilt ruilen voor een andere maat of andere kleur. Je kunt hierop ook aangeven dat je je geld retour wilt.
  • Indien je geld retour krijgt gebeurt dit meteen nadat wij jouw pakket retour hebben ontvangen.
  • De verzendkosten om de bestelling retour te sturen zijn voor rekening van de klant.
  • Bewaar het verzendbewijs van het postkantoor altijd goed.

Klanten kochten ook

Questions 0