Pump Cruise Jockstrap

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Produkt ID:
PMPJOC41928
Vanaf € 22,95

De Pump Cruise Jockstrap biedt comfort en ondersteuning voor mannen die op zoek zijn naar een jockstrap van hoge kwaliteit. Deze jockstrap is verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder Small, Medium, Large en XLarge. Met zijn blauwe kleur en stoere design is dit product perfect voor sportieve activiteiten of gewoon voor dagelijks gebruik. De elastische tailleband zorgt ervoor dat hij goed op zijn plaats blijft zitten en de gevoerde voorkant biedt extra ondersteuning en bescherming. De Pump Cruise Jockstrap is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid garanderen, zelfs na veelvuldig wassen. Dit is een must-have item voor elke man die stijlvolle en comfortabele onderkleding wil.

Stof samenstelling: 64% nylon, 19% katoen en 14% spandex.

Vaak samen gekocht
Total price

Details

Pump Sizing Chart

Pump Sizing Chart

Retour zendingen

Als iets niet past, of het bevalt toch niet, dan mag je altijd ruilen of je betaalde geld terugvragen. Dit kan eenvoudig door het pakket terug te sturen naar ons retouradres. Er gelden wel een paar voorwaarden:
  • Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
  • De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jouw aangewezen derde , die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
  • Geef op de bon of het herroepingsformulier aan of je wilt ruilen voor een andere maat of andere kleur. Je kunt hierop ook aangeven dat je je geld retour wilt.
  • Indien je geld retour krijgt gebeurt dit meteen nadat wij jouw pakket retour hebben ontvangen.
  • De verzendkosten om de bestelling retour te sturen zijn voor rekening van de klant.
  • Bewaar het verzendbewijs van het postkantoor altijd goed.

Klanten kochten ook

Questions 0