Hoe motiveren herenjockstraps je om fit te blijven?

Geen zin om te sporten? Hier komen we met een oplossing. Koop een paar jockstrap-ondergoed voor heren. Ze zijn al jaren in stijl om mannen te beschermen tegen sportblessures, en ze worden vaak geleverd met een beker voor extra bescherming. Ze worden meestal door mannen gedragen om hun bezittingen ondersteund en in één positie te houden. De heren jockstraps hebben een eenvoudig maar effectief ontwerp. Natuurlijk is er een riem en dan is er een buidel die je scrotum en penis bedekt. Het zakje is bevestigd aan onderste banden die tussen je benen lopen en over je billen wikkelen. Er zijn verschillende jockstraps voor verschillende sporten, maar het concept is hetzelfde. Voor sporten zoals honkbal is het zakje normaal gesproken een mouw die een beker kan bevatten.

Jockstraps voor heren werden oorspronkelijk gebruikt voor atletiek en waren ontworpen om een atletische cup vast te houden. Ontwerpers begonnen geleidelijk dit kleine ondergoed te produceren, rekening houdend met de eisen van mannen. Het silhouet is zo mooi dat je je geweldig en sexy voelt als je het draagt. De elastische bandjes aan de achterkant geven je kont een mooie vorm, en wanneer je dit verleidelijke herenondergoed combineert met een passende broek, is het moeilijk voor het publiek om weg te kijken van je kont. Naast al die eigenschappen, motiveert jockstrap-ondergoed voor heren je om calorieën te verbranden op beide manieren, je begrijpt wat we bedoelen.

1. Jockstrap-ondergoed voor heren staat geweldig bij een strak lichaam

Jockstrap-ondergoed voor heren staat iedereen geweldig, maar het ziet er fantastisch uit als het wordt gedragen door een strak lichaam. Akkoord? De manier waarop het je persoonlijkheid versterkt, geeft je veel zelfvertrouwen. Als gevolg hiervan voel je je gemotiveerd en verbrand je die ongewenste calorieën.

2. Jockstraps voor heren biedt veel comfort

Dit sexy herenondergoed zit door zijn design zeer comfortabel. Het wordt geleverd met twee elastische banden die je kont perfect vasthouden, een tailleband en een zakje dat je mannelijke geslachtsdelen stevig en toch zacht beschermt. Verder zijn de gebruikte stoffen van superieure kwaliteit waardoor je geniet van elke seconde dat je traint. Je hebt het gevoel dat niets je mannelijkheid vasthoudt.

3. Hallo, Harvey Spectre

We weten dat jezelf vergelijken met Harvey Spectre niets minder dan een compliment is. Dit paar herenondergoed zorgt ervoor dat je er geweldig uitziet voor je partner. Wanneer je deze stijl draagt, zien je gelaatstrekken, zoals de buikstreek er geweldig uit en komen die gebeitelde dijen en buikspieren in de schijnwerpers. En je partner begint je plotseling voor te stellen als Harvey Spectre of een ander knap personage. Hierdoor wil je fit blijven en beter sporten.

4. Zijn deze in alle maten verkrijgbaar?

Verdorie, ja. Jockstraps voor heren zijn verkrijgbaar in dezelfde maten als damesbeha's - met een band en cupmaat.

Als je dat denkt, vriend, laat ons je dan corrigeren. Helaas doen ze dat niet. Het is echter belangrijk op te merken dat naarmate de maat groter wordt, de tas ook groter wordt. Als je erover nadenkt, is er geen verband tussen de tailleomvang van een man en zijn verpakkingsmaat, daarom slaat dit nergens op. Als je een jockstrap probeert en deze voelt te strak aan, neem dan een bandmaat groter om een groter zakje te krijgen. Het kan echter nodig zijn om de bandmaat te verkleinen. Beenriemen moeten strak genoeg zijn om te voorkomen dat de benen gaan rollen of draaien. Voor natuurlijke ondersteuning moet de taille de contouren van uw lichaam volgen. De tailleband van een supporter is doorgaans breder dan die van een slip, waardoor hij meer steun biedt. Een robuuste Jockstrap is vereist omdat de Jockstrap weinig heeft om hem op zijn plaats te houden.

Dus de volgende keer dat je zin hebt om je achterste niet te bewegen, weet je wat je moet doen, toch!



Wat is dit? Vink "Onthoud mij" om uw winkelwagen op deze computer te raadplegen, ook als u niet ingelogd bent.