Zelfs Superman draagt een Jockstrap



Een Jockstrap is ongetwijfeld een van de belangrijkste must have voor jouw. Als je een fitnessliefhebber bent of gewoon een gewone sportschoolbezoeker, dan is jockstrap iets waar je in moet investeren. Er is geen andere reden waarom Superman ook een jockstrap draagt. Als je het tot nu toe nog niet wist, laten we het je dan vertellen. De rode onderbroek die meneer Superman pronkend op zijn strakke broek draagt, is niets anders dan een jockstrap en het is aan iedereen om te weten dat als je fysiek actief bent, je er een moet dragen zoals hij.

En als u nog niet helemaal overtuigd bent door Superman, laat ons u dan helpen met een aantal redenen die u zeker zullen overtuigen.

Het houdt alles op zijn plaats

Het zeer basale doel van een jockstrap is om de mannelijke geslachtsdelen op hun plaats te houden en overmatige beweging te onderdrukken. Niemand zou willen dat zijn geslachtsdelen bungelt als een slinger tijdens trainingen en het is blijft gewoon niet beperkt tot het bungelende deel, het is meer dan dat. Het is niet gezond dat de testikels zo zijn. Punt!

Voorkomen van een hernia

Een hernia treedt op wanneer een orgaan door een opening in de spier of het weefsel duwt die het op zijn plaats houdt. Hernia's treden op wanneer de darmen door een zwakke plek of scheur in de onderbuikwand duwen en dit kan gebeuren wanneer een activiteit veel fysieke stress en belasting met zich meebrengt. Dus het dragen van een jockstrap of supporter die zorgvuldig is ontworpen en gemaakt met als doel een hernia af te wenden, zal je zeker veel pijn besparen.

Het heeft een zakje. Yeah!

Niet elke jockstrap heeft er een, maar je kunt een jockstrap met pouch kopen op onze website als je van sporten houdt zoals cricket, rugby of een andere sport die je speelt en die enige bescherming van de geslachtsdelen kan vereisen. Een harde klap voor geslachtsdelen zonder liesbeschermer kan eindigen in het opbouwen van overtollig vocht in scrotum. Dus, wat doe je met het zakje? Net zo makkelijk plaats je een beschermende beker om je geslachtsdelen om ze te beschermen tegen pijn.