Sukrew Bubble String in Emerald

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Produkt ID:
SUKSTR44273
€ 21,95

De Sukrew Bubble String in Emerald is een must-have voor elke man die stijlvol en comfortabel wil zijn. Met zijn opvallende kleur en unieke ontwerp zal deze string zeker indruk maken. Gemaakt van hoogwaardig materiaal, biedt hij een perfecte pasvorm en duurzaamheid. De string heeft een lage tailleband, die zorgt voor extra comfort en ondersteuning. Met de verschillende maten, variërend van Small tot XLarge, is er een maat voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar een string voor dagelijks gebruik of voor speciale gelegenheden, de Sukrew Bubble String in Emerald zal jouw verwachtingen overtreffen. Wees zelfverzekerd en voel je goed met deze geweldige string.

Stof: 65% polyamide en 35% spandex.

Vaak samen gekocht
Total price

Details

Sukrew Size Chart

Retour zendingen

Als iets niet past, of het bevalt toch niet, dan mag je altijd ruilen of je betaalde geld terugvragen. Dit kan eenvoudig door het pakket terug te sturen naar ons retouradres. Er gelden wel een paar voorwaarden:
  • Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
  • De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jouw aangewezen derde , die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
  • Geef op de bon of het herroepingsformulier aan of je wilt ruilen voor een andere maat of andere kleur. Je kunt hierop ook aangeven dat je je geld retour wilt.
  • Indien je geld retour krijgt gebeurt dit meteen nadat wij jouw pakket retour hebben ontvangen.
  • De verzendkosten om de bestelling retour te sturen zijn voor rekening van de klant.
  • Bewaar het verzendbewijs van het postkantoor altijd goed.

Klanten kochten ook

Questions 0