Sukrew Bubble String in Shocking Pink

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Produkt ID:
SUKSTR45021
Vanaf € 21,95

Ontworpen voor zelfverzekerde mannen die houden van een gedurfde look, is de Sukrew Bubble String in Shocking Pink een must-have voor je herenlingeriecollectie. Deze string combineert comfort met een opvallend ontwerp en is perfect voor speciale gelegenheden of gewoon voor dagelijks gebruik. De levendige shocking pink kleur zal zeker de aandacht trekken en zorgen voor een zelfverzekerde uitstraling, terwijl de zachte stof zorgt voor een aangename pasvorm gedurende de hele dag.

Materiaal: 82% Polyamide, 18% Elastaan.

Deze string maakt deel uit van de Fantasy Collectie.

Vaak samen gekocht
Total price

Details

Sukrew Size Chart

Retour zendingen

Als iets niet past, of het bevalt toch niet, dan mag je altijd ruilen of je betaalde geld terugvragen. Dit kan eenvoudig door het pakket terug te sturen naar ons retouradres. Er gelden wel een paar voorwaarden:
  • Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
  • De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jouw aangewezen derde , die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
  • Geef op de bon of het herroepingsformulier aan of je wilt ruilen voor een andere maat of andere kleur. Je kunt hierop ook aangeven dat je je geld retour wilt.
  • Indien je geld retour krijgt gebeurt dit meteen nadat wij jouw pakket retour hebben ontvangen.
  • De verzendkosten om de bestelling retour te sturen zijn voor rekening van de klant.
  • Bewaar het verzendbewijs van het postkantoor altijd goed.

Questions 0