Sukrew Bubble String in Purper

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Produkt ID:
SUKSTR45026
Vanaf € 21,95

Sukrew Bubble String in Purper is een must-have voor heren die op zoek zijn naar comfort en stijl in één. De opvallende paarse kleur en het verleidelijke design maken dit item geliefd bij moderne mannen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal, biedt de string optimale ondersteuning en een perfecte pasvorm. De elastische tailleband zorgt voor extra comfort en maakt dit een ideale keuze voor dagelijks gebruik. De Sukrew Bubble String is perfect voor mannen die graag hun innerlijke zelfvertrouwen tonen en er tegelijkertijd moeiteloos chic uitzien.

Materiaal: 82% Polyamide, 18% Elastaan.

Deze string maakt deel uit van de Fantasy Collectie.

Vaak samen gekocht
Total price

Details

Sukrew Size Chart

Retour zendingen

Als iets niet past, of het bevalt toch niet, dan mag je altijd ruilen of je betaalde geld terugvragen. Dit kan eenvoudig door het pakket terug te sturen naar ons retouradres. Er gelden wel een paar voorwaarden:
  • Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
  • De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jouw aangewezen derde , die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
  • Geef op de bon of het herroepingsformulier aan of je wilt ruilen voor een andere maat of andere kleur. Je kunt hierop ook aangeven dat je je geld retour wilt.
  • Indien je geld retour krijgt gebeurt dit meteen nadat wij jouw pakket retour hebben ontvangen.
  • De verzendkosten om de bestelling retour te sturen zijn voor rekening van de klant.
  • Bewaar het verzendbewijs van het postkantoor altijd goed.

Questions 0