Sukrew U-Style Jockstrap in Shocking Pink

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Produkt ID:
SUKJOC45036
Vanaf € 21,95

Ontdek de verleidelijke Sukrew U-Style Jockstrap in Shocking Pink! Deze opvallende jockstrap biedt niet alleen comfort en ondersteuning, maar zorgt ook voor een sexy uitstraling. Het elastische materiaal omhelst jouw lichaam op de juiste plekken, terwijl de opvallende roze kleur zorgt voor een speelse twist. Perfect voor degenen die durven te pronken met hun stijl en zelfvertrouwen.

De Sukrew U-Style Jockstrap is vakkundig vervaardigd met hoogwaardige materialen voor duurzaamheid en comfort. De opvallende kleur en het unieke ontwerp maken deze jockstrap een must-have in elke herenondergoedcollectie. Met deze jockstrap ben je verzekerd van een perfecte combinatie van functionaliteit en stijl. Laat jezelf stralen in deze sexy en comfortabele jockstrap!

Materiaal: 82% Polyamide, 18% Elastaan.

Deze jockstrap maakt deel uit van de Fantasy Collectie.

Vaak samen gekocht
Total price

Details

Sukrew Size Chart

Retour zendingen

Als iets niet past, of het bevalt toch niet, dan mag je altijd ruilen of je betaalde geld terugvragen. Dit kan eenvoudig door het pakket terug te sturen naar ons retouradres. Er gelden wel een paar voorwaarden:
  • Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
  • De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jouw aangewezen derde , die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
  • Geef op de bon of het herroepingsformulier aan of je wilt ruilen voor een andere maat of andere kleur. Je kunt hierop ook aangeven dat je je geld retour wilt.
  • Indien je geld retour krijgt gebeurt dit meteen nadat wij jouw pakket retour hebben ontvangen.
  • De verzendkosten om de bestelling retour te sturen zijn voor rekening van de klant.
  • Bewaar het verzendbewijs van het postkantoor altijd goed.

Klanten kochten ook

Questions 0