Sukrew Low Rise Brief in Amethyst

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Produkt ID:
SUKBRF44685
€ 21,95

De Sukrew Low Rise Brief in Applegreen is een must-have item in je ondergoedcollectie. Deze trendy en comfortabele slip heeft een lage taille en biedt de perfecte pasvorm en ondersteuning. De opvallende applegreen kleur maakt deze brief extra stijlvol en uniek. Gemaakt van hoogwaardige materialen voelt deze slip zacht aan op de huid en behoudt zijn vorm, zelfs na veelvuldig dragen en wassen. De Sukrew Low Rise Brief is geschikt voor dagelijks gebruik en is perfect om je zelfverzekerd en comfortabel te voelen. Voeg wat kleur toe aan je ondergoedlade met deze geweldige brief van Sukrew.

Materiaal: 95% katoen en 5% elastan (=spandex)

Vaak samen gekocht
Total price

Details

Sukrew Size Chart

Retour zendingen

Als iets niet past, of het bevalt toch niet, dan mag je altijd ruilen of je betaalde geld terugvragen. Dit kan eenvoudig door het pakket terug te sturen naar ons retouradres. Er gelden wel een paar voorwaarden:
  • Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
  • De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jouw aangewezen derde , die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
  • Geef op de bon of het herroepingsformulier aan of je wilt ruilen voor een andere maat of andere kleur. Je kunt hierop ook aangeven dat je je geld retour wilt.
  • Indien je geld retour krijgt gebeurt dit meteen nadat wij jouw pakket retour hebben ontvangen.
  • De verzendkosten om de bestelling retour te sturen zijn voor rekening van de klant.
  • Bewaar het verzendbewijs van het postkantoor altijd goed.

Questions 0