Sukrew Tanga Slip in Marmer Grijs

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Produkt ID:
SUKBRF45006
Vanaf € 21,95

De Sukrew Tanga Slip in Marmer Grijs is een moderne en stijlvolle keuze voor mannen die graag comfort en ondersteuning willen combineren. Deze slip is ontworpen door Sukrew, een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en trendy ondergoed. De grijze kleur geeft een eigentijdse uitstraling, terwijl de tangastijl zorgt voor een sexy twist. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt deze slip een perfecte pasvorm en zorgt voor de hele dag een aangenaam draagcomfort.

Verkrijgbaar in de categorieën Briefs en Soorten, de Sukrew Tanga Slip in Marmer Grijs is perfect voor mannen die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle onderkleding. Met zijn opvallende grijze kleur en geweldige pasvorm is deze slip een must-have voor elke moderne man.

Stofsamenstelling: 81% katoen, 14% polyester en 5% elastaan.

Vaak samen gekocht
Total price

Details

Sukrew Size Chart

Retour zendingen

Als iets niet past, of het bevalt toch niet, dan mag je altijd ruilen of je betaalde geld terugvragen. Dit kan eenvoudig door het pakket terug te sturen naar ons retouradres. Er gelden wel een paar voorwaarden:
  • Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
  • De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jouw aangewezen derde , die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
  • Geef op de bon of het herroepingsformulier aan of je wilt ruilen voor een andere maat of andere kleur. Je kunt hierop ook aangeven dat je je geld retour wilt.
  • Indien je geld retour krijgt gebeurt dit meteen nadat wij jouw pakket retour hebben ontvangen.
  • De verzendkosten om de bestelling retour te sturen zijn voor rekening van de klant.
  • Bewaar het verzendbewijs van het postkantoor altijd goed.

Questions 0