Sukrew Tanga Slip in Azure Blauw

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Produkt ID:
SUKBRF45001
Vanaf € 21,95

De Sukrew Apex Brief in Grijs Marmer is een echte favoriet onder heren die op zoek zijn naar comfort en stijl. De grijze kleur van deze brief geeft een vleugje verfijning aan je ondergoedcollectie, terwijl het moderne ontwerp perfect aansluit op je lichaam en zorgt voor een perfecte pasvorm. Het zachte materiaal zorgt voor de hele dag comfort, waardoor deze brief ideaal is voor dagelijks gebruik. Met de Sukrew Apex Brief voel je je zelfverzekerd en comfortabel tegelijk.

Stof samenstelling: 95% katoen en 5% elastaan.

Vaak samen gekocht
Total price

Details

Sukrew Size Chart

Retour zendingen

Als iets niet past, of het bevalt toch niet, dan mag je altijd ruilen of je betaalde geld terugvragen. Dit kan eenvoudig door het pakket terug te sturen naar ons retouradres. Er gelden wel een paar voorwaarden:
  • Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
  • De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jouw aangewezen derde , die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
  • Geef op de bon of het herroepingsformulier aan of je wilt ruilen voor een andere maat of andere kleur. Je kunt hierop ook aangeven dat je je geld retour wilt.
  • Indien je geld retour krijgt gebeurt dit meteen nadat wij jouw pakket retour hebben ontvangen.
  • De verzendkosten om de bestelling retour te sturen zijn voor rekening van de klant.
  • Bewaar het verzendbewijs van het postkantoor altijd goed.

Questions 0